fbpx

Tags : почината жена

Пронајдена почината жена во Струмица

Денеска во Струмица е пронајдена почината жена на 83 годишна возраст. Информацијата за смртта на жената ја потврдија од СВР Струмица, од каде портпаролката Александра Трајанова додаде дека полицијата пријавата за почината жена ја добила од болницата. Полицијата моментно врши увид, а повеќе информации од полицијата најавуваат за подоцна.