fbpx

Tags : поддржа

„Еуромакс Ресоурцес“ поддржа 21 занаетчија во под Огражденскиот регион

„Еуромакс Ресоурцес“ продолжува со својата мисија за подобар живот и поддршка на локалното население од под Огражденскиот регион. Можноста за поддршка на занаетите и микро-бизнисите во под Огражденскиот регион ја искористија 21 занаетчија од повеќе села во општините Босилово и Ново Село, кои аплицираа  на повикот на „Еуромакс Ресоурцес“. Компанијата заедно со својот најголем инвеститор […]