fbpx

Tags : Pomosh

(Видео) Пациент за Д-р Филипче: На своја кожа почуствував дека

Во рамки на посетите и разговорите со граѓаните, пациент кој не можел да добие соодветна терапија на онкологија каде одел на хемотерапија на бубрези сподели видео исказ каде како тогашен министер за здравство, Д-р Венко Филипче му помогнал и веднаш по барањето пристапил кон решавање на проблемите на пациентот.