fbpx

(Видео) Пациент за Д-р Филипче: На своја кожа почуствував дека тоа што го зборува навистина и го прави

 (Видео) Пациент за Д-р Филипче: На своја кожа почуствував дека тоа што го зборува навистина и го прави

Во рамки на посетите и разговорите со граѓаните, пациент кој не можел да добие соодветна терапија на онкологија каде одел на хемотерапија на бубрези сподели видео исказ каде како тогашен министер за здравство, Д-р Венко Филипче му помогнал и веднаш по барањето пристапил кон решавање на проблемите на пациентот.

Share via
Copy link