fbpx

Tags : порака

Порака од градоначалникот Јаневски по повод Меѓународниот ден на лицата

Трети декември во целиот свет се одбележува како Меѓународен ден на лицата со попреченост и како таков има за цел да го сврти вниманието на јавноста на нивното постоење, но и да ги поттикне сите релевантни фактори за изнаоѓање соодветни решенија за сите нивните проблеми и барања. Целосното интегрирање на лицата со попреченост во заедницата […]