fbpx

Tags : пожар депонија

Соопштение на Општина Ново Село за пожарот на депонија „Солена

Почитувани, Општина Ново Село во соработка со ЈПКД „Комуна“ Ново Село и ПП Единица Ново Село се на терен веќе неколку дена, и прават реални напори за гаснење на пожарот кој избувна на депонијата, и во моментот е под контрола. Екипите се се уште на терен и ќе ја следат ситуацијата. Општина Ново Село во […]