fbpx

Tags : пожар Глобал

Извештај на струмичките пожарникари за избувнувањето и гаснењето на пожарот

Екипа од пожарникари влегува во ГТЦ Глобал од кај гаражите барајки ги хидрантите и се утврдува дека тие се неупотребливи, поради што сите ПП возила мораат да ротираат кон базата за полнење вода и се губи драгоцено време и енергија, стои меѓу другото во Извештајот за избувнувањето и текот на гаснењето на големиот пожар во […]