fbpx

Tags : предавачи

Струмичкиот Црвен крст потпиша договори со предавачи за прва помош

Во просториите на Општинската организација на Црвен крст Струмица беа потпишани договори за повремени и привремено ангажирање на предавачи и демонстратори за наставната програма за укажување на прва помош на кандидати за возачи. Организацијата на Црвен крст Струмица за потребите на наставната програма за укажување на прва помош на лица во сообраќајна незгода ангажира предавачи […]