fbpx

Струмичкиот Црвен крст потпиша договори со предавачи за прва помош за полагање возачки испит

 Струмичкиот Црвен крст потпиша договори со предавачи за прва помош за полагање возачки испит

Во просториите на Општинската организација на Црвен крст Струмица беа потпишани договори за повремени и привремено ангажирање на предавачи и демонстратори за наставната програма за укажување на прва помош на кандидати за возачи.

Организацијата на Црвен крст Струмица за потребите на наставната програма за укажување на прва помош на лица во сообраќајна незгода ангажира предавачи и демонстратори да вршат обука на кандидатите за возачи на моторни возила во период од 12 месеци.

Share via
Copy link