fbpx

Струмичките пожарникари гаснеа плинска боца

 Струмичките пожарникари гаснеа плинска боца

Денеска во 14.30 часот на улица „Младинска“ , ТППЕ Струмица со едно против пожарно возило и 5 пожарникари-спасители учествуваше во гаснење на запалена плинска боца која се користела за загревање на дуќан за зеленчук и овошје.

Пожарот е успешно локализиран и ликвидиран.

Share via
Copy link