fbpx

Tags : претстави

Одложени претставите на ФКТ „Ристо Шишков“ заради тридневната жалост

Поради прогласената тридневна жалост во Република Северна Македонија , започнувајки од денес 09.09.2021 до 12.09.2021 година Фестивалот на камерен театар ,,Ристо Шишков ,, ги одлага представите предвидени во наведениот период, информираа денес од фестивалската управа. Фестивалот на камерен театар ,,Ристо Шишков ,, продолжува во недела 12 Септември со нови термини за објавената програма. Изразуваме искрено […]