fbpx

Tags : преземаат

Општина Струмица од вечерва ја преземаат карневалистите

Градоначалникот на Општина Струмица, Костадин Костадинов, вечер симболично ќе го предаде клучот од Општината на претставници од Организацијата на Струмичкиот Карневал, охрабрувајќи ги да бидат добри домаќини на гостите и посетителите на Струмица во седмицата која претстои. Со овој чин, овогодинешното, јубилејно издание на карневалот официјално ќе биде прогласено за отворено. Во претстојните карневалски денови, […]