fbpx

Tags : приоритетни проекти

Југоистокот избра приоритетни проекти за финансирање

На втората форумска сесија организирана од Центарот за развој на Југоисточниот плански регион претставниците на граѓаните од општините, институциите и граѓанските организации од Југоисточниот плански регион ги ибраа проектите „Смарт вело регион“ и „Туризмот-иднината на регионот“ и тие се утврдени како приоритетни  за Југоистокот. Проектот „Смарт вело регион“ предвидува регионално поврзување на дел од вело […]