fbpx

Tags : прирачник

Промовиран прирачникот „Како до заштита и безбедност на жртвите на

Градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов вечерва присуствуваше на промоцијата на прирачникот „Како до заштита и безбедност на жртвите на семејно насилство“ – Моделот за соработка на „Скај Плус“ со Општина Струмица, бизнис заедницата и Струмичката епархија, од авторките Стојне Митева, Катерина Дафчева и Сузана Мицева, која се одржа во Младинскиот центар, во организација на здружението […]