fbpx

Tags : продава куќа

Се продава куќа на улица „Крушевска Република“ во Струмица

Се продава куќа во Струмица на улица ”Крушевска република” број 110. 100 м2 основа прв спрат,100 м2 втор спрат, 140 м2 дворно место.Број на катови 2. Вкупен број на соби: 8. Цена по договор. Телефон 071-341-077,070-284-063,071-214-070