fbpx

Tags : проект „ХЕЛП“

Со одржувањето на инфо денот Центарот за развој на ЈИПР

Центарот за развој на ЈИПР во изминатите неколку години интензивно работеше кон обезбедување на современа инфраструктура и опрема за управување со кризи која всушност беше главната цел на проектот “Интегриран оперативен центар за хуманитарна помош – ХЕЛП“. Имплементираните активности и постигнатите резултати од проектот се презентираа на инфо денот кој се организираше на 26 октомври […]