fbpx

Tags : промовирано

Промовирано второ издание на книгата „Буниште од емоции“

На саемот на книгата, вчера, беше промовираното второ издание на книгата „Буниште од емоции“ од авторот Џорџ Венистом во издание на издавачката куќа Ад Вербум. Главни промотори на книгата беа рецензентите – мотивацискиот говорник Жарко Костиќ и психолог д-р Крсте Маљановски. „Ми се допадна филозофскиот пристап на авторот кој помага да разбереме дека за да […]