fbpx

Tags : простории

Инфо ден за граѓанските организации за користење општински простории

Денеска во големата сала на домот на АРМ се одржа Инфо ден со претставници на граѓански организации за објавување на Јавен повик за распределба и доделување на општински простории – времено користење во касарната од страна на граѓанските организации. Според Тони Милушев, раководител на Одделението за локален економски развој, во рамките на една од многу […]