fbpx

Tags : прска

Утре и задутре ќе се прска против комарци во Југоистокот

Од Центарот за развој на Југоисточниот плански регион ги известуваат граѓаните од општините во Југоисточниот регион, дека на 11 и 12 Јуни 2024 година, во периодот од 20.00 часот до полноќ ќе се врши теристична дезинсекција против возрасни комарци и тоа во следниве општини: 11 Јуни (Вторник) во општините Валандово, Дојран, Радовиш, Конче, 12 Јуни […]