fbpx

Tags : прва седница

Одржана првата седница на Владата

Од првата седница на Владата: Определени замениците претседатели; Усвоен Планот за одржување на наставата во основните и средните училишта; Општините добија рок до 9 септември да ги подготват градинките за отпочнување со работа; Донесени препораки за  уривање и демонтирање на бесправно изградениот градежен објект пред ТЦ „Мавровка“. Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран […]