fbpx

Tags : првенство на минување

Полициски билтен:11 возачи не почитувале право на првенство на минување,

Вчера во периодот од 07:00 до 12:00 часот на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Струмица е спроведена акциска контрола за откривање на  прекршок за непочитување право на првенство на минување. Во акцијата се констатирани 11 прекршока, од кои еден по акциската контрола и 10 останати прекршока, кои се соодветно санкционирани. Во текот на изминатото […]