fbpx

Tags : работодавач

Адиент EMEA сертифициран како Најдобар работодавач 2023

Буршајд (Германија), 17 јануари 2023 – Адиент, водечкиот добавувач на системи за седишта за автомобилската индустрија, е сертифициран како „Најдобар работодавач 2023“(“Top Employer 2023”) за својата организација во Европа, Блискиот Исток и Африка. Во процесот на оценување учествуваа 25 фабрики на компанијата Адиент, вклучувајќи ги и локациите во Република Чешка, Унгарија, Северна Македонија, Романија, Србија и […]

„Еуромакс“ е посакуван работодавач во југоисточниот регион на Македонија

Истражувањето на агенцијата за посредување и вработување „Вработување“ покажува дека компанијата „Еуромакс Ресоурцес“ е посакуван работодавач во југоисточниот регион на Македонија и речиси половина од испитаниците (45 отсто) се изјасниле дека сакаат да се вработат во Еуромакс, додека 24 отсто покажале интерес за можно вработување во компанијата Добра плата и услови за вработување се два […]