fbpx

Tags : реализирана

Реализирана превентивна активност „Носи кацига-вози безбедно“

Денеска на повеќе локации на подрачјето на Струмица полициски службеници од Отсекот за превенција и Полициската станица за безбедност на сообраќајот на патиштата Струмица спроведoa превентивна активност под мотото „Носи кацига – вози безбедно“. Aктивностa се реализира во соработка со Републичкиот совет за безбедност на патниот сообраќај и Мото асоцијација на Македонија на МК Клубови. […]