fbpx

Tags : ребаланс на буџет

Советот на Општина Струмица донесе одлука за ребаланс на буџетот

Советот на општина Струмица денеска ја одржа 29-та седница на која беше усвоена Одлуката за измена и дополнување на Буџетот на општина Струмица за 2023 година. Неопходноста од овој ребаланс се јави поради доставените барања од буџетските корисници кои се финансираат со блок-дотации, донации и самофинансирање, за нивно непречено работење, како и со некои нови […]