fbpx

Tags : редари

Со повеќе редари и агенции за обезбедување ќе се става

Денеска ја продолживме серијата средби со целни групи на Локалниот совет за превенција на Струмица за актуелната состојба со Ковид-19. По угостителите, средба одржавме со претставниците на банките пред чии филијали во Струмица деновиве зачестија мешаниците од граѓани.Се договоривме да се подобри дисциплината, да се воспостави ред со ангажирање на агенции или на друг начин […]