fbpx

Tags : реконструирано

Реконструирано подрачното училиште „Сандо Масев“ во Добрејци

Учениците и вработените во подрачното училиште „Сандо Масев“ во селото Добрејци од денеска наставата ја изведуваат во комплетно реконструирано училиште. Градоначалникот Костадин Костадинов го посети училиштето и заедно ја споделија радоста во новите услови за работа. -Со реконструкцијата којашто започна во септември минатата година извршено е комплетно отстранување на малтерот од надворешната и внатрешната страна […]