fbpx

Tags : реконструкција улици

Објавен оглас за реконструкција на шест улици во Богданци

Министерство за транспорт и врски на РСМ на официјалната страна на бирото за јавни набавки објави оглас за јавна набавка за градежни работи за подобрување на инфраструктурата на локалните патишта во избрани општини согласно изработени основни проекти Дел 1, Дел 2, Дел 3, Дел 4 и Дел 5. Во рамки на делот 5 ќе се […]