fbpx

Tags : ретроманиа

Вечер на СОФ2023 – Македонски шлагери со „РЕТРОМАНИА“

Ви го најавуваме вечерашниот настан од програмата на СОФ2023 – Македонски шлагери со „РЕТРОМАНИА“. Време:20:00 часот. Локација: Мал градски парк, Струмица, соопштија од Струмица опен фестивал. Македонски шлагери, песни со душа и емоции кои ни овозможуваат пријатно патување низ времето. Да уживаме во перформансите на Ретроманиа кои македонските песни секогаш ќе ни ги пренесат на уникатен начин […]