fbpx

Вечер на СОФ2023 – Македонски шлагери со „РЕТРОМАНИА“

 Вечер на СОФ2023 – Македонски шлагери со „РЕТРОМАНИА“

Ви го најавуваме вечерашниот настан од програмата на СОФ2023 – Македонски шлагери со „РЕТРОМАНИА“. Време:20:00 часот. Локација: Мал градски парк, Струмица, соопштија од Струмица опен фестивал.

Македонски шлагери, песни со душа и емоции кои ни овозможуваат пријатно патување низ времето. Да уживаме во перформансите на Ретроманиа кои македонските песни секогаш ќе ни ги пренесат на уникатен начин на отворената сцена на СОФ во малиот градски парк.Македонските евергини со причина остануваат култни песни, а Струмица Опен ќе даде свој придонес во тоа вечерва.

Share via
Copy link