fbpx

Tags : македонски шлагери

Вечер на СОФ2023 – Македонски шлагери со „РЕТРОМАНИА“

Ви го најавуваме вечерашниот настан од програмата на СОФ2023 – Македонски шлагери со „РЕТРОМАНИА“. Време:20:00 часот. Локација: Мал градски парк, Струмица, соопштија од Струмица опен фестивал. Македонски шлагери, песни со душа и емоции кои ни овозможуваат пријатно патување низ времето. Да уживаме во перформансите на Ретроманиа кои македонските песни секогаш ќе ни ги пренесат на уникатен начин […]

Со звуците од македонски шлагери започна 11-то издание на Струмица

Бројната публика на првата вечер на СОФ 2022 уживаше во мелодиите на безвремените македонски евергрини. -Во малиот градски парк во Струмица, под отворено небо започнавме да раскажуваме уште една #СОФ приказна исполнета со искрени емоции, насмеани лица и вистински доживувања , објавија организаторите. Богата културно-забавна програма продолжува во наредните 3 недели.