fbpx

Со звуците од македонски шлагери започна 11-то издание на Струмица Опен Фестивал

 Со звуците од македонски шлагери започна 11-то издание на Струмица Опен Фестивал

Бројната публика на првата вечер на СОФ 2022 уживаше во мелодиите на безвремените македонски евергрини.

-Во малиот градски парк во Струмица, под отворено небо започнавме да раскажуваме уште една #СОФ приказна исполнета со искрени емоции, насмеани лица и вистински доживувања , објавија организаторите.

Богата културно-забавна програма продолжува во наредните 3 недели.

Share via
Copy link