fbpx

Tags : RIVER SOFT

За денот на виното и љубовта спуштени цени до под

Има ли подобар ден за подарување на подароци од 14ти Февруари?Денот на Виното и Љубовта од година во година добива на се поголемо значење кај нас, а River Soft следејќи ги светските трендови, ги изненадува нашите клиенти со цени спуштени до под. Затоа само од 11 до 15 Февруари, по повод Денот на Виното и […]