fbpx

За денот на виното и љубовта спуштени цени до под во RIVER SOFT

 За денот на виното и љубовта спуштени цени до под во RIVER SOFT

Има ли подобар ден за подарување на подароци од 14ти Февруари?Денот на Виното и Љубовта од година во година добива на се поголемо значење кај нас, а River Soft следејќи ги светските трендови, ги изненадува нашите клиенти со цени спуштени до под.

Затоа само од 11 до 15 Февруари, по повод Денот на Виното и Љубовта уште еднаш работиме по набавни цени.Кој присуствувал на акција веќе знае.

River Soft, пријател на вашиот дом.

Линк до производите: https://www.facebook.com/riversoftmacedonia/posts/10159006654924596

Share via
Copy link