fbpx

Tags : роденден

Видео: Горан Пандев за роденденот и отворениот ден на Брера

Денеска “БРЕРА СТРУМИЦА” на СРЦ ПАНДЕВ организираше “ОТВОРЕН ФУДБАЛСКИ ДЕН” на кој, сите присутни можеа да се запознаат со клубот и имаа можност да се дружат и со ГОРАН ПАНДЕВ. На настанот беше присутен и основачот на клубот, но и сегашен претседател на клубот ГОРАН ПАНДЕВ кој го прослави својот родендне со сегашните и идни […]