fbpx

Tags : садење цвеќе

Костадинов заедно со ученици од „Видое Подгорец“ и членови на

-Пролетта не пoтсетува колку е убава промената. Секое дете е цвет, секој цвет различно цвета. Цвеќиња во сите бои утрово во чест на пролетта, засадивме заедно со учениците од ООУ „Видое Подгорец“ и членовите на ЦПЛИП „Порака“, објави градоначалникот Костадинов. -Сите бевме среќни и весели, пролетно расположени, но и свесни за важноста од чиста средина. […]