fbpx

Tags : самун ем татлија

ВО РАДОВИШ СЛЕДНИТЕ ТРИ ДЕНА ЌЕ СЕ ЈАДАТ „САМУНИ И

Радовиш ќе биде домаќин на традиционалната и најмасовна манифестација„Самун ем Татлија“ И оваа година, под покровителство на Општина Радовиш, во деновите од 30Септември до 01 и 02 Октомври, на локацијата прд Центарот за култура„Ацо Караманов“ , посетителите ќе имаат можност да уживаат во прекраснапрограма исполнета со разни жанрови и содржини. На традиционалната гурманска манифестација „Самун […]