fbpx

Tags : сентри за странски јазици

Започна пријавувањето за еднократна финансиска поддршка 43.500 денари по вработен

Во рамките на четвриот пакет економски мерки, денес се објавени јавните повици за издавање на грантови за центри за странски јазици и за едукативни центри за деца, на кој може да се пријават сите регистрирани субјекти кои работат во оваа дејност.Согласно јавниот повик регистрираните центри за странски јазици и едукативните центри за деца, може да […]