fbpx

Tags : Шербеџија

Костадинов го најави гостувањето на Раде Шербеџија в недела

-Ветив и исполнувам.Идеите на младите секогаш ќе ја имаат мојата поддршка.Тие посакаа во нашата Струмица, како град на големи културни настани, да ни гостува светски познатиот Раде Шербеџија.И ќе дојде Раде Шербеџија. Се гледаме в недела во 20 часот во големата сала на Центарот за култура „Антон Панов“.Ние во Струмица знаеме што сакаме, објави градоначалникот […]