fbpx

Tags : Шпики

Заврши реконструкцијата на детското игралиште „Шпики“

Градоначалникот Костадин Костадинов со своите соработници и дел од членовите на Советот на општина Струмица го посетија реконструираното детско игралиште на улицата „11-ти Октомври“ или популарно наречено „Шпики“. Реконструирана е вкупна површина од околу 650 метри квадратни на којашто е изработена бетонска платформа, врз која е ставена гумирана подлога и врз неа нова комбинирана играчка. […]