fbpx

Tags : синоќа

Синоќа изгоре автомобил во Струмица

Денеска во 02:15 часот, на улица „Васил Главинов“, ТППЕ Струмица со едно против пожарно возило и 4 пожарникари-спасители интервенираше на гасење на запалено патничко моторно возило. Пожарот бил во разгорена фаза при што е спречено негово ширење, а причинета е значителна материјална штета. Приодот до местото на пожарот бил значително отежнат поради паркираните автомобили на […]