fbpx

Tags : скија

Со сезонска ски карта од Ресорт „Маврово“ може да се

Со купена ски карта во Ресорт „Маврово“ може да се ужива и во убавините и услугите на „Олимпискиот центар Јахорина“, Босна и Херцеговина, откако претставниците на двата скијачки центри потпишаа Договор за меѓусебна соработка. Ова значи дека секој што ќе купи ски карта од Ресорт „Маврово“, бесплатно, може да скија два дена во “Олимписки центар […]