fbpx

Tags : скрининг

Скринингот за коронавирусот продолжува и со новинарите од внатрешноста

Здружението на новинарите на Македонија побара од Министерството за здравство да се организира бесплатен скрининг за новинарите и медиумските работници за коронавирусот. Во таа насока ве известуваме дека скринингот продолжува и се проширува, односно сега ќе ги опфати и новинарите и медиумските работници од другите градови. Секој новинар кој е заинтересиран за да направи скрининг, потребно […]