fbpx

Tags : слобода на медиуми

СООПШТЕНИЕ ОД МИМ ПО ПОВОД 3-ТИ МАЈ, СВЕТСКИОТ ДЕН НА

Македонскиот институт за медиуми им го честита Светскиот ден на слободата на медиумите на сите новинари и редакции кои и изминатата година, и покрај вонредните услови за работа, продолжија неуморно да работат и секојдневно да ги информираат граѓаните применувајќи ги највисоките професионални и етички стандарди и грижејќи се тие да добијат квалитетна и проверена информација. […]