fbpx

Tags : собирање

Исклучоци од забраната за собирање на повеќе од четири лица

Владината мерка за забрана на групирање на повеќе од четири лица на јавен простор во текот на целиот ден и цела седмица, има одредени исклучоци и не важи: За родители со деца од исто семејство; При организирање настава на отворено, како дел од формалното образование во образовните институции и установи за згрижување на деца; При […]