fbpx

Tags : СОС Детско село

Во организација на „Флекс кредит“ децата поддржани од СОС Детско

ПР објава Децата поддржани од СОС Детско село уживаа во “Junior picnic day”, во организација на финансиското друштво Флекс Кредит. Вработените во оваа компанија, заедно со своите деца, се дружеа и забавуваа со дечињата и згрижувачите поддржани од СОС Детско село за да се создадат нови пријателства меѓу најмладите. „Одлучивме континуирано да ги помагаме децата […]