fbpx

Tags : Совет Општина Босилово

Советот на Општина Босилово по шести пат го одби барањето

Советот на Општина Босилово на денешната седница по шести пат го одби барањето на советникот од „Стига е“, Стојан Велков -Трн, за донесување одлука за мислење во врска со иницијативи за вршење на геолошки истражувања и експлоатација на металични минерални суровини. Велков-Трн денеска со транспарент ги пречека колеги советниците, а според него со таквата Одлука […]