fbpx

Tags : советнички листи

За градоначалник на Струмица поднесени три кандидатури и осум советнички

До Општинската изборна комисија во Струмица се поднесени три кандидатури за градоначалник: Костадин Костадинов од СДСМ и коалицијата, Жан Дрвошанов од ВМРО ДПМНЕ и коалицијата и Васе Витанов од Интегра-Македонска конзервативна партија. За членов на Советот се доставени осум кандидатски листи: Група избирачи од Шефкет Асанов, Демократска партија на Турците, Единствена Македонија, Интегра-Македонска конзервативна партија, […]