fbpx

Tags : Спомен

По повод посетата на папата Фрањо во Скопската катедрала е

Во катедралата „Пресвето Срце Исусово“ во Скопје на 5 јули 2020 год., после неделната света Литургија, скопскиот бискуп и струмичко-скопски епарх монс. Киро Стојанов ја откри и благослови спомен плочата во знак на 29. Апостолско патување на Неговата Светост папата Фрањо на 7 мај 2019 година во Македонија. Бискупот Стојанов кажа дека оваа плоча ќе […]