fbpx

Tags : спортска инфраструктура

Јаневски:Потврдени заедничките заложби со Владата за подобрување на спортската инфраструктура

На денешната средба со директорот на Агенцијата за млади и спорт, Наумче Мојсоски и советникот на Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Ѓорги Тасев, разговаравме за актуелната состојба со спортската инфраструктура и ги потврдивме заедничките заложби за нејзино подобрување и поголема функционалност, објави на фејсбук градоначалникот на Струмица, Коста Јаневски. На средбата го потврдив […]