fbpx

Tags : стадион

Претставено идејното решение за изградба на стадион во Струмица

-Со доградба на постојниот „Благој Истатов“, како и многу други содржини Струмица треба да добие нов, модерен стадион, кој ги исполнува актуелните стандарди на УЕФА, објави денес на прес конференција претседателот на ФК„Беласица“, Славчо Васков Пинда. –Покрај трибинскиот простор и теренот, ќе има и други содржини кои ќе можат да ги користат граѓаните и спортистите. […]